Kommer det komma en Metallica-slot?

Net Entertainment som du kan läsa om på www.netentertainmentcasino.se, världens ledande spelutvecklare, har definitivt tagit tag i taktpinnen när det gäller att göra brandade slot med tema rockband eller musiker. King of Pop med Michael Jackson har inte Net Entertainment gjort, men de har på kort tid lanserat Jimi Hendrix slot, Motörhead slot och Guns N’Roses slot.

Jag vet faktiskt inte hur populära dessa spel har blivit. Jag gillar egentligen bara Guns N’Roses spelet. Det var det enda som jag känner att det lades ned väldigt mycket tid på. Man har flera olika bonusspel i Guns N’Roses och man har några schyssta wildfunktioner. Som ett kort till exempel i form av en gigantisk wild som dyker upp på banan om man har tur. Om man tar Jimi Hendrix till exempel känns det inte i närheten så påkostad. Det är lite flower power och en gura här och där, men det är allt.

Tummen ner för Jimi Hendrix slot faktiskt. Och Motörhead kändes repetitiv efter tre minuter. Metallica är nog lite av en dröm för spelutvecklare att göra en slot på. Jag känner att man som utvecklare har så mycket att ta utav om man ska göra en slot på tema Metallica. Det finns nog ingen brist på intresse att göra spelet från Net Entertainment eller någon annan spelutvecklares håll. Allt handlar så klart om kontrakt och hur avtalet ska se ut.

vilka medlemmar skulle vara med i sloten?

Jag vet faktiskt inte vilka medlemmar man skulle välja om man skulle göra en slot av Metallica. Kirk, James och Lars är så klart givna. Men vilken bassist skulle man ta? Jag tror att ganska många skulle vilja ha med Cliff Burton samtidigt som man också hade med Jason Newstedt. Jag tycker faktiskt inte att det skulle ha känts märkligt om man hade med båda två eftersom de båda varit med och format Metallica till vad de är idag. Sen är det här ju bara önsketänk från mig. Jag har ingen aning om Metallica-sloten kommer bli verklighet och förmodligen kommer den inte heller bli det. Men det är kul att drömma lite ibland.